Bespovratne potpore u turizmu Međimurske županije za 2023. godinu – Prilika za vašu turističku destinaciju!

Bespovratne potpore u turizmu Međimurske županije za 2023. godinu – Prilika za vašu turističku destinaciju!

Dragi naši klijenti,

Želimo Vas obavijestiti o sjajnoj prilici za razvoj Vaše turističke destinacije! Međimurska županija objavila je javni natječaj za dodjelu potpora temeljem programa bespovratne potpore u turizmu za 2023. godinu.

Ovaj program ima za cilj poboljšati turističku ponudu i kvalitetu usluga u Međimurskoj županiji te potaknuti razvoj novih turističkih proizvoda. U skladu s tim, potpore će se dodjeljivati za sljedeće namjene:

  • Izgradnja i uređenje smještajnih objekata
  • Ulaganja u turističke sadržaje i aktivnosti
  • Promidžba turističke ponude

Ako ste vlasnik turističke destinacije u Međimurskoj županiji ili želite razviti novi turistički proizvod, ovo je idealna prilika za Vas! Potpore se dodjeljuju u iznosu od 50.000 do 300.000 kuna, a prijave su otvorene do 1. srpnja 2023. godine.

Ukoliko razmišljate o prijavi na ovaj natječaj, želimo Vam skrenuti pozornost na naše usluge izrade web stranica i grafičkog dizajna s naglaskom na zelenu i digitalnu tranziciju u turizmu. Naši stručnjaci će Vam pomoći u izradi svih potrebnih materijala za prijavu na natječaj i osigurati da Vaša turistička destinacija bude predstavljena na najbolji mogući način.

U sklopu naše ponude, nudimo Vam sljedeće usluge:

  • Izrada moderne, funkcionalne i responsivne web stranice koja će predstavljati vašu turističku destinaciju i uključivati sve potrebne informacije za turiste
  • Dizajn logotipa i brand identiteta koji će biti prepoznatljivi i privlačni vašim potencijalnim turistima
  • Dizajn promotivnih materijala kao što su brošure, letci, plakati i drugi materijali koji će privući pažnju vašim potencijalnim turistima i potaknuti ih na posjet vašoj destinaciji
  • Izrada atraktivnih fotografija i videa koje će predstavljati vašu turističku destinaciju na najbolji mogući način i privući novu publiku
  • Pomoć u predaji projektne dokumentacije

Ne propustite ovu sjajnu priliku

Zaista smo uvjereni da će korištenje naših usluga za izradu web stranice i grafičkog dizajna u kombinaciji s bespovratnim potporama biti ključno za uspjeh Vaše turističke destinacije. Naš tim stručnjaka ima dugogodišnje iskustvo u izradi web stranica i grafičkom dizajnu, a pritom smo uvijek u tijeku s najnovijim trendovima i tehnologijama u turističkoj industriji.

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila ili telefona kako bismo Vam pružili detaljnije informacije o našim uslugama i cijenama te dogovorili besplatnu konzultaciju.

Kao Vaš partner za uspjeh u turističkoj industriji, veselimo se suradnji s Vama i pomoći Vam u ostvarivanju Vaših ciljeva!

S poštovanjem,

Vaš tim za izradu web stranica i grafički dizajn.

Slični članci koji bi vas isto mogli zanimati...

Bespovratne potpore u turizmu Međimurske županije za 2023. godinu – Prilika za vašu turističku destinaciju!
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.
Pročitajte više