kolarić it izrada web stranica

Grafički dizajn logotipa za web stranicu je ključan element koji pomaže u prepoznavanju i izgradnji identiteta vaše marke na internetu.

Logotip je vizualni simbol koji predstavlja vaš brend i stoga je važno da bude prepoznatljiv, jednostavan i atraktivan.

Prvi korak u dizajniranju logotipa je razumijevanje vaše marke, ciljne publike i vašeg poslovanja. To će nam pomoći da stvorimo logotip koji će predstavljati vaš brend na najbolji mogući način.

Napravit ćemo nekoliko primjera logotipa nakon što se stekne razumijevanje vašeg brenda. Odabrat ćete primjer koji vam se sviđa i mi ćemo ga dalje doraditi i prilagoditi dok ne budete potpuno zadovoljni.

Uz dizajn logotipa dobit ćete knjigu osnovnih grafičkih standarda s kojom svako točno razumije načine i dosljednost primjene logotipa i sve potrebne datoteke za reprodukciju logotipa u svakoj potencijalnoj situaciju kao što su pozitiv, negativ, višebojni, jednobojni, na bijeloj pozadini, bez pozadine i sl. 

Nekoliko naših referenci logotipa

Proces rada izrade logotipa

Sastoji se od sljedećih faza

kolarić it izrada web stranica

Ključan element u stvaranju prepoznavanja tvrtke i njenog brenda

Osim izrade logotipa, radimo grafički dizajn i pripremu za tisak letaka, kataloga i slično.

U današnjem poslovnom svijetu, uspješne tvrtke znaju da je važno imati kvalitetan i jedinstven logotip koji će ostati u sjećanju potrošača. Također, za uspješno poslovanje često su potrebni tiskani materijali poput letaka i kataloga koji će privući pažnju i potencijalnih kupaca.

Naša tvrtka nudi profesionalne usluge grafičkog dizajna logotipa, kao i pripremu za tisak raznih materijala poput letaka, kataloga i drugih promotivnih materijala. Naš tim stručnjaka za grafički dizajn osigurat će da vaš brend bude prepoznatljiv, a vaši materijali izgledaju profesionalno i privlačno.

Prvo, naši dizajneri rade s vama kako bi razumjeli vašu tvrtku i viziju za nju. Na temelju toga, izrađujemo nekoliko prijedloga logotipa koje prilagođavamo vašim željama i potrebama. Nakon što odaberete željeni prijedlog, naši dizajneri će vam predstaviti finalni logotip u različitim varijantama koje možete koristiti za razne namjene.

Kada je riječ o pripremi za tisak, naši dizajneri koriste najnovije softverske alate kako bi osigurali da vaši materijali budu pripremljeni za tisak u skladu sa standardima.

Također, pomažemo vam u odabiru papira, boja i drugih elemenata kako bismo osigurali da vaši materijali izgledaju profesionalno i privlačno.

Uz naše usluge, možete biti sigurni da će vaša tvrtka imati jedinstven i prepoznatljiv brend, te da će vaši materijali biti izrađeni na profesionalan način. Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli s dizajnom logotipa i pripremom za tisak vaših promotivnih materijala.

Pošaljite nam upit

  Ispunite ovaj jednostavan upitnik i brzo ćemo Vam poslati konkretnu ponudu.

  Trebam* LogotipKnjigu standardaBrendiranje  Osim izrade grafičkog dizajna logotipa još nudimo....

  Profesionalno fotografiranje

  Naš profesionalni i iskusan fotograf zabilježit će vaše uredske prostore ili vaše proizvode sa vrhunski profesionalnom opremom.

  Web copywriting i lektoriranje

  Pišemo tekstove i kreiramo sadržaj za web stranicu. Sve tekstove lektorira stručna osoba u našem timu.

  Prijevod web stranice na strane jezike

  U našem timu imamo sudski tumač za engleski i njemački te smo u kontaktu sa drugim stručnjacima za sve jezike.

  Izrada web stranice

  Trebate web stranicu ili trgovinu? Radimo jednostavne, klasične i profesionalne stranice. Obratite nam se s povjerenjem!

  Jeste li znali?

  Domena .hr je besplatna

  Domena .hr je besplatna za sve pravne osobe i fizičke osobe koje obavljaju registriranu samostalnu djelatnost u RH. Možete registrirati besplatnu .hr domenu na ovom linku.

  Domena .com

  Domena .com možete kupiti godišnji najam na Regica.net. Ima jako puno vrsta domena npr. .com, .com.hr, .net, .org, .biz, .eu, .agency. Također, možete kupiti i .hr domenu ako nemate pravo na besplatnu.