kolarić it izrada web stranica

Dizajn i razvoj web stranica prilagođen vašim ciljevima

beagency8-offer-icon21

Strategija
Kreativnost
Timski rad

Mi smo tvrtka specijalizirana za UX dizajn i razvoj web stranica.

Naš tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u industriji digitalnog dizajna stvara jedinstvena iskustva za korisnike diljem svijeta.

Naš pristup dizajnu fokusiran je na korisnika i njegove potrebe.

Razumijemo da je ključno imati web stranicu koja nije samo vizualno atraktivna, već je i funkcionalna i jednostavna za korištenje. Naši stručnjaci u UX dizajnu pažljivo proučavaju navike korisnika i stvaraju intuitivna sučelja koja će olakšati navigaciju i povećati interakciju.

Uz dizajn, također se bavimo i razvojem web stranica. Naši stručnjaci u web razvoju koriste najnovije tehnologije i alate kako bi stvorili visokokvalitetne web stranice koje su brze, sigurne i prilagođene mobilnim uređajima.

Tvrtka Kolarić IT posvećena je kvaliteti i zadovoljstvu klijenata. Radimo s vama tijekom cijelog procesa kako bismo zajednički kreirali web stranicu koja će vašim korisnicima pružiti izvrsno iskustvo.

0 +

Uspješno odrađenih projekata 

0 %

zadovoljnih klijenata jer su postigli uspješne rezultate

0

godina radnog iskustva u razvoju web stranica/trgovina i dizajnu

Vjerujemo da će pravi dizajn oživjeti vaše poslovanje

Ivanka Kolarić

UX DESIGNER / DIREKTOR

U web dizajn svijetu potrebno je svakodnevno educirati se i biti upoznat sa suvremenim trendovima u dizajnu korisničkog iskustva i tehnologijama, kao i s različitim platformama, uređajima i tehnologijama pristupa.  U svom pristupu trudim se biti kreativna i inovativna na svakom projektu. 

kolarić it izrada web stranica

Mišljenja naših klijenata

beagency8-home-icon2
Iznimno sam zadovoljan sa suradnjom. Profesionalna i kreativna ekipa koja zna raditi svoj posao! Dobili smo više nego što smo dogovorili i očekivali!

Luka

U dosadašnjim projektima smo vrlo uspješno surađivali s Kolarić IT ekipom koji su nam kroz stručnu podršku bili presudni outsourcing faktor za realizaciju projekata.

Vjekoslav

Sjajan tim koji je vrlo brzo i profesionalno odradio naš projekt! Nadam se da ćemo uskoro opet raditi s njima! 🙂

Marko

Jeste li znali?

Domena .hr je besplatna

Domena .hr je besplatna za sve pravne osobe i fizičke osobe koje obavljaju registriranu samostalnu djelatnost u RH. Možete registrirati besplatnu .hr domenu na ovom linku.

Domena .com

Domena .com možete kupiti godišnji najam na Regica.net. Ima jako puno vrsta domena npr. .com, .com.hr, .net, .org, .biz, .eu, .agency. Također, možete kupiti i .hr domenu ako nemate pravo na besplatnu.