kolarić it izrada web stranica

JaderaSecrets.com

Klijent: Jadera Secrets j.d.o.o.

Kategorija: Web stranica sa rezervacijskim sustavom

Jadera Secrets j.d.o.o.

Za JaderaSecrets.com radili smo web shop sa rezervacijskim sustavom. Stranica je izrađena prema svim standardima UX dizajna. Prvenstveno smo radili dizajn za mobitel jer 90% korisnika koristi mobitel kada želi rezervirati ili kupiti outdoor escape igru. 

Outdoor escape igra je inovativno iskustvo koje kombinira elemente igre, zagonetki i timskog rada u vanjskom okruženju. Igra se može igrati u Zadru i Dubrovniku te na taj način korisnik razgleda grad na zabavan i inovativan način. 

Jako smo zadovoljni web stranicom i web shopom koji nam je Ivanka napravila. Dizajn je lijep i praktičan, ali ono što nam je bilo najbitnije su Ivankina susretljivost, strpljenje i stručnost. Svaki put je saslušala naše ideje i želje te nam dala svoje savjete i upute kako bismo dobili što bolju stranicu što se tiče vidljivosti i prodaje. Također je vrlo efikasna u rješavanju bilo kakvih nepredviđenih problema i izlazi u susret u svakom smislu. Izrada stranice s Ivankom bila je jedna jako ugodna suradnja i iskreno bismo ju preporučili svakome!

Lucija Plantak – Jadera Secrets j.d.o.o.

kolarić it izrada web stranica

Naš rad u brojkama

odrađenih radnih sati
0
stručnjaka
0
testiranja
0

Što smo radili

kolarić it izrada web stranica

Pregledajte naše
druge projekte

JaderaSecrets.com
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.
Pročitajte više