kolarić it izrada web stranica

QR Ponuda

Zamjenite vaše jelovnike i cjenike sa QR ponudom. Ispis naljepnica uključeno u cijenu.

QR ponuda može se koristiti za jelovnike, cjenike, ponude i posjetnice. Hoteli, restorani, caffe barovi, fast foodovi i druge vrste ugostiteljskih objekata mogu ponuditi jelovnik i cjenik svojim gostima preko QR jelovnika. U sklopu jelovnika uz popis jela možemo staviti fotografije jela kako bi gostu omogučili lakše odabrati jelo.

QR kodove možete staviti na restoranske naljepnice, transparente, salvete, a oni također mogu biti dio vašeg oglašavanja na letcima, plakatima i autobusnim nadstrešnicama.

QR kod se koristi u svim zemljama svijeta zbog svoje praktičnosti i primjenjivosti, a brojnu i široku primjenu našao je upravo u ugostiteljstvu. Restorani, kafići i ostali ugostiteljski objekti sa QR kod-om dobili su odličnog saveznika u svom marketingu.

Proces rada izrade QR Ponude

Naš proces sastoji se od sljedećih faza

U ponudi izrade QR Ponude uključeno je:
kolarić it izrada web stranica

Jednostavno i pregledno

QR kodove može očitati bilo koji mobilni telefon s kamerom, pristupom internetu i aplikacijom za čitanje QR kodova. Neki telefoni dolaze s ovom već instaliranom aplikacijom, ali za druge su na raspolaganju brojne aplikacije za besplatno preuzimanje na mreži.

Uporaba je jednostavna: kada se aplikacija aktivira, pojavit će se zaslon sličan kameri. Postavite QR kod na ekran, fotografirajte ga i aplikacija će vas automatski povezati s web adresom koja se nalazi u kodu.

Sa QR jelovnikom ugostitelj će uštedjeti jer nema potrebe printanje jednokratnih jelovnika i čestog dezifinciranja klasičnih cjenika / jelovnika.

Online jelovnik ili cjenik je personalizirani i prilagođen vašem postojećem dizajnu. Samo je potrebno da nam dostavite vaš postojeći cjenik u pdf formatu i brzo ćemo izraditi online cjenik / jelovnik.

Pošaljite nam upit

  Ispunite ovaj jednostavan upitnik i brzo ćemo Vam poslati konkretnu ponudu.

  Trebam* QR CjenikQR JelovnikQR PonudaQR Posjetnica


  Želim da QR Ponuda ima više jezika osim hrvatskog EngleskiNjemačkiDrugi jezici  Osim izrade QR Ponude još nudimo....

  Profesionalno fotografiranje

  Naš profesionalni i iskusan fotograf zabilježit će vaše uredske prostore ili vaše proizvode sa vrhunski profesionalnom opremom.

  Web copywriting i lektoriranje

  Pišemo tekstove i kreiramo sadržaj za web stranicu. Sve tekstove lektorira stručna osoba u našem timu.

  Prijevod web stranice na strane jezike

  U našem timu imamo sudski tumač za engleski i njemački te smo u kontaktu sa drugim stručnjacima za sve jezike.

  Grafički dizajn logotipa vaše tvrtke

  Trebate logotip u vektorskom obliku?Izrađujemo vizualni identitet, logotip u vektorskom obliku i knjigu standarda.

  Jeste li znali?

  Domena .hr je besplatna

  Domena .hr je besplatna za sve pravne osobe i fizičke osobe koje obavljaju registriranu samostalnu djelatnost u RH. Možete registrirati besplatnu .hr domenu na ovom linku.

  Domena .com

  Domena .com možete kupiti godišnji najam na Regica.net. Ima jako puno vrsta domena npr. .com, .com.hr, .net, .org, .biz, .eu, .agency. Također, možete kupiti i .hr domenu ako nemate pravo na besplatnu.