kolarić it izrada web stranica

SEO Marketing

Nije dovoljno imati web stranicu... Trebate SEO marketing za stvaranje online prisutnosti i povećanju vidljivosti vaše tvrtke na tražilicima.

U današnjem digitalnom svijetu, potrebno je biti prisutan na prvoj stranici Google pretrage kako bi vaša tvrtka bila vidljiva i privukla potencijalne kupce.

Naša tvrtka nudi profesionalne usluge SEO marketinga koje pomažu tvrtkama da postignu veću vidljivost na tražilicama i poboljšaju svoj online marketing. Naš tim stručnjaka za SEO marketing osigurat će da vaša web stranica bude optimizirana kako bi se poboljšao njen rang na tražilicama.

SEO Marketing

Proces rada izrade SEO marketinga

SEO Marketing

Sastoji se od sljedećih faza

Naši stručnjaci za SEO marketing provode detaljnu analizu ključnih riječi koje su relevantne za vašu tvrtku i vašu publiku. Na temelju toga, izrađujemo strategiju za optimizaciju sadržaja na vašoj web stranici i izvan nje kako bismo poboljšali vašu vidljivost na tražilicama.

Naši stručnjaci također analiziraju vašu konkurenciju i utvrđuju najbolje prakse u vašoj industriji. Na temelju toga, izrađujemo plan za stvaranje kvalitetnog sadržaja koji je relevantan za vašu publiku i koji će poboljšati vaš rang na tražilicama.

Pored optimizacije sadržaja, naši stručnjaci za SEO marketing također rade na optimizaciji tehnoloških aspekata vaše web stranice kako bi se poboljšala njezina brzina učitavanja, mobilna prilagodljivost i sigurnost.

Uz naše usluge, možete biti sigurni da će vaša web stranica biti optimizirana za tražilice i da će vaša tvrtka postići veću vidljivost na mreži. Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli s vašim SEO marketingom i poboljšali vaš online marketing.

kolarić it izrada web stranica

Trebate nekog da vam ažurira stranicu jer se vaš web dizajner više ne javlja?

Ukoliko trebate ažuriranje vaše postojeće stranice, slobodno nam se obratite. Možete nam poslati popis izmjena te pristupne podatke. U brzom roku šaljemo vam procjenu troškova za navedene izmjene koje možemo odraditi vrlo brzo i profesionalno.

UX design - Dizajn Korisničkog Iskustva Izrada Web Stranica
kolarić it izrada web stranica

U sklopu usluge izrade SEO marketinga uključeno je...

01 – 05

Analiza vašeg poslovanja i konkurencije te postojećeg internet prisustva

02 – 05

Izrada opisa za podstranice ili proizvode prema SEO pravilima.

03 – 05

SEO Yoast dodatak koji omogučava da implementiramo ključne riječi u stranicu

04 – 05

Lektoriranje svih opisa koje ćemo implementirati u web stranicu.

05 – 05

Edukacija klijenta kako koristiti Google Alate za analitiku web stranice.

Osim izrade web stranice još nudimo....

Profesionalno fotografiranje

Naš profesionalni i iskusan fotograf zabilježit će vaše uredske prostore ili vaše proizvode sa vrhunski profesionalnom opremom.

Web copywriting i lektoriranje

Pišemo tekstove i kreiramo sadržaj za web stranicu. Sve tekstove lektorira stručna osoba u našem timu.

Prijevod web stranice na strane jezike

U našem timu imamo sudski tumač za engleski i njemački te smo u kontaktu sa drugim stručnjacima za sve jezike.

Grafički dizajn logotipa vaše tvrtke

Trebate logotip u vektorskom obliku?Izrađujemo vizualni identitet, logotip u vektorskom obliku i knjigu standarda.

Pošaljite nam upit

  Ispunite ovaj jednostavan upitnik i brzo ćemo Vam poslati konkretnu ponudu.


  Jeste li znali?

  Domena .hr je besplatna

  Domena .hr je besplatna za sve pravne osobe i fizičke osobe koje obavljaju registriranu samostalnu djelatnost u RH. Možete registrirati besplatnu .hr domenu na ovom linku.

  Domena .com

  Domena .com možete kupiti godišnji najam na Regica.net. Ima jako puno vrsta domena npr. .com, .com.hr, .net, .org, .biz, .eu, .agency. Također, možete kupiti i .hr domenu ako nemate pravo na besplatnu.